Seikkailupurjehdus Helsingistä Saimaalle (6.-11.7.)

Jos olet innokas, seikkailunhaluinen ja tykkäät tehdä asioita yhdessä hyvällä porukalla, niin silloin tämä retki on sinua varten. Helsingin Perinnepurjehtijat ry. järjestää yhdessä Purjelaivakonttorin kanssa seikkailupurjehduksen Helsingistä Lappeenrantaan. Purjehduksella ei ole tiukkoja ikärajavaatimuksia vaan retki on avoin kaikille yli 16 vuotiaille.

Purjehduksella pääset kokemaan oikeaa purjelaivapurjehdusta yhdellä harvoista jäljellä olevista aidoista Suomalaisista purjelaivoista. Mitään aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita.

Kaljaasi Astrid suuntaa Helsingistä idän suuntaan 6. päivä heinäkuuta klo 1200.

Retkelle on mahdollista osallistua joko koko matkaan tai vain osittain. Matkalla vietetään pääsääntöisesti yöt satamissa ja purjehditaan päivisin. Matkan varrelle osuvat niin Svartholman linnoitus, Kaunissaari pyhtäällä kun Saimaan kanavakin. Reitti ja pysähtymispaikat valitaan kuitenkin vallitsevan kelin mukaan.

Purjehdusmaksu sisältää purjehduksen ja majoituksen lisäksi kaikki ruuat aluksella (lähtö ja tulopäivänä 1 ruoka), henkilökohtaista purjehdus-/veneilykoulutusta ammattilaisten opastamana ja rentoa merimiesmeininkiä. Laivalla koko porukka nukkuu yhdessä isossa skanssissa jossa kaikille on omat punkat. Mukana purjehduksella ei ole kokkia vaan kaikki ruuat tehdään yhdessä

Ilmoittautumiset ja kyselyt retkestä osoitteeseen teemuti@gmail.com, tai facebookissa Helsingin Perinnepurjehtijat ryhmän kautta

/Teemu ja Jouni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s