Helsinki – Halmstad

26.6.2017 – 1.7.2017

Siirtopurjehdus Helsingistä Halmstadiin. Helsingistä lähdetään 26.6 aamupäivällä, ja Halmstadiin saavutaan viimeistään 1.7. Myös siirtopurjehdukselle osallistuvat saavat osallistua Halmstadin TSR tapahtumiin osana miehistöä, vaikka et kilpaosuudelle jäisikään.

Avoin kaikille yli 15 vuotiaille.

Halmstad – Kotka

1.7.2017 – 15.7.2017

Kilpailuosuus Halmstadista Kotkaan. Varsinainen purjehduskilpailu alkaa 3.7 ja päättyy Kotkaan 13.7. Ennen varsinaista avomeripurjehdusta Halmstadissa ja maaliin tulon jälkeen Kotkassa on Tall Ships Race tapahtuma ja laiva on satamassa.  TSR tapahtumassa eri laivojen miehistöt ympäri maailmaa pääsevät tapaamaan toisiaan ja rakentamaan tiimihenkeä oman miehistön kesken erilaisissa tapahtumissa. TSR ohjelma huipentuu miehistöjen osalta paraatiin ja Crew Partyyn joka järjestetään jokaisessa TSR isäntäkaupungissa. Riippuen omista aikatauluistasi voit ilmoittautua myös lyhyemmäksi ajaksi, jos et esimerkiksi ehdi jompaan kumpaan tapahtumaan, mutta haluat kuitenkin lähteä purjehdusosuudelle. Tätä ei kuitenkaan sikäli voi suositella, että tapahtumat ovat tärkeä osa kilpailun tunnelmaa ja hienoutta. Ilmoita erityistoiveista kun varaat paikkaasi.

Ensisijaisesti 15-25 vuotiaille. Ylijääneet paikat jaetaan yli 25 vuotiaille, joten voit ilmoittautua vaikka olisitkin yli 25.

Kotka – Turku

16.7.2017 – 20.7.2017

Sail in company johon osallistuvat kaikki Tall Ships Race laivat. Tämä osuus ei siis ole kilpapurjehdus, vaan siirtyminen Kotkasta seuraavaan TSR isäntäkaupunkiin Turkuun. Matkalla pysähdytään eri paikoissa saaristossa, ja tavataan muita Sail in Companyyn osallistuvia laivoja ja purjehditaan yhdessä. Matkalla saatetaan myös poiketa Tallinnassa, joka on Cruise in Companyn isäntäsatama. Ennen purjehdusta Kotkassa ja purjehduksen jälkeen Turussa on taas runsaasti ohjelmaa miehistöille, mm Crew Partyt. Tällä purjehduksella ei ole yläikärajaa.